OM GALLERI AADALEN

Galleri Aadalen startede i påsken 2010 og er beliggende i midtbyen i Langå og er opstået ud fra ønsket om at lave et Galleri med kunst for alle.

Galleri Aadalen præsenterer anerkendte kunstnere fra hele landet, med hvem der arrangeres skiftende separat- og gruppeudstillinger.

Udover aktuelle udstillinger kan der altid fremvises nye værker af Galleri Aadalens faste kunstnere samt andre kunstnere Galleriet har kontakt til.

Galleri Aadalen drives ud fra en professionel indgangsvinkel og de besøgende tæller både kvalitetsbevidste kunder, samt kunstinteresserede der kommer direkte ind fra gaden.

Bredden i kunstnernes udtryksform og mangfoldighed gør et besøg hos Galleri Aadalen til en totaloplevelse, som inspirerer, underholder og udfordrer de besøgende. Der afholdes 5-6 ferniseringer om året med nye kunstnere hvor kunstinteresserede kan gå på opdagelse i Galleri Aadalens godt 100 m2 lyse og imødekommende lokaler. Der kan i Galleri Aadalen opleves et rigt udvalg af anerkendte kunstneres malerier, skulpturer og keramik. Det er et Galleri med hygge og intimitet, som kunderne udtrykker det.

Galleri Aadalen har senest mærket en betydelig interesse for også at rådgive private vedr. indretning af deres hjem, dels ved at blive inddraget i ophængningen af eksisterende og ny kunst og dels med lejekunst.

Køb af kunst er en tillidssag. Derfor er det er altid muligt at låne værker med hjem på prøve, således at man kan se og opleve kunsten i eget hjem. Galleri Aadalen sætter det højt at forene kunden, kunstneren og kunsten.

”Kunst er som en ikke afsluttet samtale”

Galleri Aadalen v/ Jens Christiansen
Lohmannsgade 12 | 8870 Langå | Tlf.: +45 5171 5175 | CVR 32 755 852 | ​jc@galleriaadalen.dk