OM GALLERI AADALEN

Galleri Aadalen blev etableret i 2010, er beliggende i midtbyen i Langå, tæt ved Randers, og er opstået ud fra ønsket om at lave et Galleri med kunst for alle.

Galleri Aadalen præsenterer anerkendte og professionelle kunstnere fra hele landet, med hvem der hvert år arrangeres 6-7 skiftende separat- og gruppeudstillinger, hvor kunstinteresserede kan gå på opdagelse i Galleri Aadalens godt 100 m2 lyse og imødekommende lokaler.


Udover aktuelle udstillinger kan der altid fremvises nye værker af andre af Galleri Aadalens fast tilknyttede kunstnere samt nye kunstnere som Galleriet får kontakt til. Der er et bredt udvalg af moderne dansk kunst, primært omfattende malerier, men også keramik, bronze og andre skulpturer.


Galleri Aadalen drives ud fra en professionel indgangsvinkel og de besøgende tæller både kvalitetsbevidste kunder, samt nye kunstinteresserede der kommer direkte ind fra gaden.


Bredden i kunstnernes udtryksform og mangfoldighed gør et besøg hos Galleri Aadalen til en totaloplevelse, som inspirerer, underholder og udfordrer de besøgende. Det er et Galleri med hygge og intimitet, som kunderne udtrykker det.

Galleri Aadalen har de senere år mærket en betydelig interesse for også at rådgive private vedr. indretning af deres hjem, dels ved at blive inddraget i ophængningen af eksisterende og ny kunst.

Køb af kunst er en tillidssag. Derfor er det er altid muligt at låne værker med hjem på prøve, således at man kan se og opleve kunsten i eget hjem. Galleri Aadalen sætter det højt at forene kunden, kunstneren og kunsten. 

”Kunst er som en ikke afsluttet samtale”

Galleri Aadalen v/ Jens Christiansen
Lohmannsgade 12 | 8870 Langå | Tlf.: +45 5171 5175 | CVR 32 755 852 | ​jc@galleriaadalen.dk