AKTUEL UDSTILLING

Det er med glæde at Galleri Aadalen kan præsentere en fællesudstilling med Firenzekunstnerne under temaet ”Inside-Out”. Bortset fra Mette Glassy og Ulla Houe er kunstnerne nye udstillere i Galleri Aadalen.

Der er fernisering lørdag d. 28. januar 2017, kl. 13-17 hvor alle er velkomne. Udstillingen kan ses indtil d. 19. marts. Enkelte kunstnere er tilstede ved ferniseringen.

Firenzekunstnerne er en harmonisk gruppe på 7 danske kunstnere, som alle deltog i den Internationale Biennale for samtidskunst i Firenze, Italien i december 2009.

Firenzekunstnerne debuterede som gruppe ved Odsherred Kunstdage i pinsen 2010, og trak mere end 1.300 besøgende.


Firenzekunstnerne består af Anette Walther Fassing der er autodidakt fuldtidskunstner og evigt eksperimenterende, Johan W. Kallmayer (billedhugger fra Viborg), Lena Mandal som arbejder med fugle i sine værker, Maiken Hejnfelt som skildrer natur og storbyliv i malerierne, Mette Glassy der er inspireret af italienskrenæssance, Susan Lüth Hedegaard med de åbne landskaber og store vidder og Ulla Houe med landskabsmotiver. Kort sagt flere kunstformer samt en forskellighed, der gør oplevelsen af gruppen mangfoldig.

Med venlig hilsen og på gensyn

Galleri Aadalen v/Jens Christiansen

Velkommen til Galleri Aadalen

Temaudstilling ”Inside-Out” med Firenzekunstnerne fra lørdag d. 28. januar t.o.m. d. 13. marts 2017.


Du kan desuden se en tv-optagelse fra Galleri Aadalenpå følgende link

Galleri Aadalen v/ Jens Christiansen
Lohmannsgade 12 | 8870 Langå | Tlf.: +45 5171 5175 | CVR 32 755 852 | ​jc@galleriaadalen.dk