Velkommen til Galleri Aadalen

Galleri Aadalen præsenterer nye værker af den farverige og livsglade billedkunstner Annette Torrild som endnu en gang imponerer med sine nye værker. Annette Torrild udstiller for 3. gang i Galleri Aadalen.

Der er fernisering lørdag d. 25. og søndag d. 26. maj 2019, kl. 13 – 16, hvor alle er velkomne.


Du kan desuden se 2 tv-optagelser fra Galleri Aadalen på følgende links

link 1

link 2

Aktuel udstilling​

Fra d. 25. maj 2019 til og med juni måned udstiller den anmelderroste billedkunstner Annette Torrild for 3. gang i Galleri Aadalen. Der er fernisering lørdag d. 25. maj, kl. 13 – 16, hvor alle er velkomne.


Annette Torrilds livsglade malerier er en leg med farver, en søgen efter balance i det abstrakte udtryk. Oliemaling på lærred, med spartlen som det foretrukne redskab, er karakteristisk for hendes malerier.


Inspirationen hentes i verdens lys og farver og udfordringen ligger i at skabe malerier, der er levende og sætter fantasien i gang.

Siden 1997 har maleriet været Annette Torrilds levevej med udstillinger i ind- og udland hos Gallerier, kunstforeninger, virksomheder m.m. Maleriet har altid været en del af hendes liv og hun har uddannet og udviklet sig ved løbende at deltage i kurser hos andre kunstnere og ved Århus kunstakademi, men vigtigst af alt ved at søge nye veje og muligheder i et koncentreret arbejde med kunsten.

Annette Torrilds malerier er en leg med farver, en søgen efter balance i det abstrakte udtryk. Oliemaling på lærred, med spartlen som det foretrukne redskab, er karakteristisk for hendes malerier. Inspirationen hentes i verdens lys og farver og udfordringen ligger i at skabe malerier, der er levende og sætter fantasien i gang.

Ingen tvivl om, at der er levnet plads til fantasien i Annette Torrilds billeder. Ved første øjekast tror man at man ser på en landskabelig abstraktion, hvor bjerg eller skov formationer former sig for øjet, men midt i abstraktionen ligger motiverne gemt som underspillede figurer, der pludselig træder ud af baggrunden og på en eller anden måde ender op med at spille hovedrollen i maleriet. Farverne og kompositionen i Annette Torrilds oliemalerier er gennemarbejdet og hun har fået et let genkendeligt udtryk frem, som er fyldt med liv og en spontan tilstedeværelse.

Annette Torrild arbejder i koncentreret form og flytter sig i sit billedunivers, men hun forbliver tro mod sig selv og fastholder til stadighed sit velkendte udtryk. Man ved hvad man får og hvad hun giver os – en bevægende oplevelse.

Med venlig hilsen og på gensyn

Galleri Aadalen v/Jens Christiansen

Galleri Aadalen v/ Jens Christiansen
Lohmannsgade 12 | 8870 Langå | Tlf.: +45 5171 5175 | CVR 32 755 852 | ​jc@galleriaadalen.dk