Velkommen til Galleri Aadalen

Fra d. 28. september 2019 til d. 27. oktober udstiller billedkunstner Henrik Busk Andersen i Galleri Aadalen. Der er fernisering lørdag d. 28. og søndag d. 29. september kl. 13 – 16, hvor kunstneren selv er tilstede (lørdag) og vil fortælle om sin tilgang til kunsten – det bliver spændende og en rigtig god oplevelse.

For fremmødte vil der blive afholdt en konkurrence om et af hans værker.


Du kan desuden se 2 tv-optagelser fra Galleri Aadalen på følgende links

link 1

link 2

Aktuel udstilling​

Henrik Busk Andersen er født i Ålborg i 1967 og bor stadigvæk i Nordjylland. Han er autodidakt billedkunstner og har fra sin tidlige barndom været fascineret af malerkunsten. Henrik har været fuldtidskunstner siden 2002 og har i den grad dyrket sit kunstneriske talent så meget, at han i dag kan betragtes som en af de bedst sælgende kunstnere i Danmark og samtidig betragtes som en "coming-up billedkunstner".

Hans abstrakte kunstværker er yderst efterspurgte, især fordi publikum føler at de får ”value for money” – måske fordi meget af hans kunst ligner legende lette kvindeskikkelser i en halvabstrakt streg, men også for hans smukke, kraftfulde og stærke farvekombinationer og samtidig opfylder tidens behov for farvestrålende abstrakt kunst.

Han er især blevet kendt for sine flotte og abstrakte farvekompositioner, som er meget efterspurgte. Det er sagt om Henrik Busk Andersen, at hans stil er Cobra-stil i ny fortolkning.

Henrik komponerer forskellige temaer, f.eks. klassisk abstrakt, nonfigurativt abstrakt og ”hard core” malerier. Temaet er oftest kærligheden og længslen mellem mand og kvinde.

”Kunst opstår, når det er mere end maling. Et billede siger mere end tusinde ord. Ærlighed er for mig den vigtigste karakter i livet. Lad ærlighedens træ være det højeste og høst en værdig frugt, glem det halvrådne tømmer fyldt op med svamp og parasitter” siger Henrik Busk Andersen.

Henrik Busk Andersen har solgt til flere større virksomheder, institutioner og kunstforeninger samt private, bl.a., til: A.P. Møller Mærsk, Skjern Bank Esbjerg, Skjern Bank Varde, Blue Water Arena, Nykredit Kunstforening, Ungdomsbo’s kunstforening, N&K spedition m.fl.

Henrik er billedkunstner, men har også kastet sig over bronzen. Han har siden 2013 modelleret en serie af bronzeskulpturer, som har sit udgangspunkt i kvinden og med sædvanlig kant for ikke at blive for perfekte.

Med venlig hilsen og på gensyn

Galleri Aadalen v/Jens Christiansen

Galleri Aadalen v/ Jens Christiansen
Lohmannsgade 12 | 8870 Langå | Tlf.: +45 5171 5175 | CVR 32 755 852 | ​jc@galleriaadalen.dk