Velkommen til Galleri Aadalen

Fernisering med billedkunstner Kaare Norge lørdag d. 27. maj 2017 kl. 13.00.

Du kan desuden se en tv-optagelse fra Galleri Aadalenpå følgende link

AKTUEL UDSTILLING

Fra d. 27. maj 2017 til d. 25. juni udstiller billedkunstner Kaare Norge i Galleri Aadalen. Det er første gang at Kaare Norge udstiller i Galleri Aadalen og vi glæder os meget til at præsentere hans værker.

Der er fernisering lørdag d. 27. maj 2017 fra kl. 13-16, hvor alle er velkomne. Kunstneren er tilstede ved ferniseringen.

Kaare Norge behøver ingen præsentation som klassisk guitarist og komponist, men det er ikke alle der ved endnu, at han sideløbende med sin musikalske karriere også er en engageret billedkunstner.

Kaare Norge har dyrket maleriet i de sidste 20 år

Siden Kaare Norges fokus og passion omkring maleriet opstod, har han vist, at han besidder lige de egenskaber, som er med til at skabe en dygtig kunstner. Han er nærværende, nysgerrig, iagttagende og formår at få oprigtighed ind i sine landskabsmalerier.

Det storslåede naturalistiske scenarie som er Kaare Norge inspirationskilde, efterlader et dybt indtryk, som indbyder til nærmere bekendtskab.

Med sin udprægede musiske sans kan man sige, at Kaare Norge komponerer sig vej gennem landskabet og skaber nærvær på en beundringsværdig og rammende måde.

Det er udelukkende oliemalerier, og teknikken er med spartel som giver denne lidt rustikke struktur i hans arbejder.

Kaare Norge lader sig inspirere af årstiderne og de konstant skiftende lysforhold, hvilke han indarbejder i sine værker. Farveholdningen er nærmest sydlandsk og er primært præget af de rene, varme og temperamentsfulde komplementere farvetoner. Forståelsen for komposition og farvernes indbyrdes forhold, skaber en fuldendthed som efterlader beskueren i et svævende og intens øjeblik.

Galleri Aadalen har i forbindelse med ferniseringen åbent lørdag d. 27. og søndag d. 28. maj 2017, begge dage fra kl. 13.00 til 16.00. Udstillingen kan ses indtil d. 25. juni.

Med venlig hilsen og på gensyn

Galleri Aadalen v/Jens Christiansen

Galleri Aadalen v/ Jens Christiansen
Lohmannsgade 12 | 8870 Langå | Tlf.: +45 5171 5175 | CVR 32 755 852 | ​jc@galleriaadalen.dk