Velkommen til Galleri Aadalen

Fernisering med billedkunstner Ann-Vibeke Munter og skulptør Jesper Folmer Hansen lørdag d. 11. november og søndag d. 12. november 2017 kl. 13.00 – 16.00.

Du kan desuden se 2 tv-optagelser fra Galleri Aadalen på følgende links

link 1

link 2

Aktuel udstilling​

Fra d. 11. november 2017 og året 2017 ud udstiller billedkunstner Ann-Vibeke Munter og skulptør Jesper Folmer Hansen i Galleri Aadalen. Begge kunstnere har været faste udstillere i Galleri Aadalen siden Galleriets start i 2010. Vi glæder os meget til at præsentere deres nye værker.

Der er fernisering lørdag d. 11. november og søndag d. 12. november 2017, kl. 13 – 16, hvor alle er velkomne. Udstillingen varer året 2017 ud.

Ann-Vibeke Munter har arbejdet som billedkunstner siden 1989. Hendes malerier er koloristiske og abstrakt ekspressionistiske – de gemmer altid på en historie eller stemning.

Ann-Vibekes malerier har deres eget univers. Budskabet i malerierne er hovedsagelig glæde, men også livet på godt og ondt. Man finder ofte historier i værkerne - historier fra fortiden, nutiden, fremtiden, hendes egne historier og vores egne historier.

Hun maler livet – alt det i livet man ikke ser. Kærligheden, passionen, glæden og livets smerte og er meget taknemmelig over at få lov at male hver dag, takket være de mange mennesker der værdsætter værkerne og ikke mindst hendes udtryk på lærredet.

Ann-Vibeke Munter er Svendborgenser, men har boet i Frankrig fra 2004 til 2012. Hun har udstillet mange steder i Danmark og Frankrig og er medlem af Maison des Artistes i Paris.

Det er en stor glæde for Ann-Vibeke når hun oplever at have forstået at formidle sit budskab videre til andre.

Ann-Vibeke Munter har udstillet utallige steder i de 25 år hun har arbejdet som billedkunstner. Hun har samtidig været initiativtager til mange forskellige kunstaktiviteter, kunstpolitik, kunstmesser, kunst for børn, teaterkulisser, receptkuverter, kunstnervin, kunstforeninger og foredrag.

Ann-Vibeke Munter har kunder mange steder i verden bl.a. Frankrig, Mexico, Finland og ikke mindst i Danmark.

Jesper Folmer Hansen er uddannet kleinsmed og finder emner til sine skulpturer af gammelt værktøj, ofte fundet i antikforretninger i Frankrig og i Danmark, hvilket tydeligt ses i skulpturerne. Skulpturerne er smedet og svejset med stor fantasi. Fantasien er uden grænser. Han laver skulpturerne med stor humor og de har altid en historie.

Jesper boede i Frankrig fra 2009-2012 og er meget inspireret af tiden i Frankrig. Dette kommer også til udtryk i skulpturerne, der er anderledes end hvad man ser mest i Danmark. Jesper Folmer Hansens skulpturer har altid en historie eller en symbolik. Hans skulpturer har udviklet sig meget siden 2010, hvor han startede med at skabe dem.

Der er noget forfinet Robert Jacobsen i miniature format over værkerne. Virkelig en lovende kunstner. Jesper Folmer Hansen har stor succes med skulpturerne, som er solgt til utallige både private og virksomheder i bl.a. Frankrig, Finland, England og Danmark.

Galleri Aadalen har i forbindelse med ferniseringen åbent lørdag d. 11. november og søndag d. 12. november 2017, begge dage fra kl. 13.00 til 16.00. Udstillingen varer året 2017 ud.

Med venlig hilsen og på gensyn

Galleri Aadalen v/Jens Christiansen

Galleri Aadalen v/ Jens Christiansen
Lohmannsgade 12 | 8870 Langå | Tlf.: +45 5171 5175 | CVR 32 755 852 | ​jc@galleriaadalen.dk